Zařízení & příslušenství
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
100 - 150 gramů lilku na kousky
-
100 - 150 gramů cukety na kousky
-
2 ½ - 2 ¾ čajové lžičky soli
-
100 gramů červené cibule napůl
-
2 - 3 stroužky česneku napůl
-
150 gramů žluté papriky na kousky
-
20 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička cukru
-
3 čajové lžičky provensálského koření
-
¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
40 gramů rajčatového protlaku
-
250 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
550 gramů vody
-
250 gramů těstoviny typu farfalle
-
1 svazek směs bylinek, čerstvých pouze lístky
-
150 gramů čerstvého sýra (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
1389 kJ /
444 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny z jednoho hrnce...
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Gnocchi trikolóra
25min.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.
Špenátové rizoto
30min.
Gnocchi s avokádem
20min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min.
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min.