Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di cipolle, a metà
- 40 g di burro, a pezzi
-
450 - 500
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
nebo 450 - 500 g di funghi champignon, a fette - 2 cucchiaini di paprika dolce
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di farina tipo 00 (volitelně)
- 50 - 70 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
-
2
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), crumbled - 1 ½ cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 - 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- panna acida, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 350.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di porcini
45 min
Zuppa di patate e funghi
20 min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Crema di funghi
20 min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Vellutata di funghi
50min
Crema di broccoli e porri
45 min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Crema di asparagi e curcuma
35min