Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur

Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur

4.3 36 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 2600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
  • 5 g di sale
  • 450 g di topinambur pelato e a pezzi (2-3-cm)
  • 1 scalogno a metà
  • 40 g di burro
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0.2 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 2111.9 kJ / 504.8 kcal
Tuk 132.3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 64.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...