
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 450 g di topinambur pelato e a pezzi (2-3-cm)
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 504.8 kcal / 2111.9 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 132.3 g
- Sacharidy
- 64.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2hod. 30min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1hod. 20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8hod.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1hod. 20min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Pollo speziato sottovuoto
1hod. 50min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1hod. 15min
Roastbeef Sottovuoto
5hod. 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min