Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 450 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3-cm)
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2111.9 kJ / 504.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 64.6 g
- Tuk
- 132.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3sa 45 dk
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h