Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm) (opzionale)
-
150
g di nocciole
nebo 150 g di noci sgusciate - 3 cucchiai di erbe aromatiche della Provenza secche
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 2 pizzichi di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 100 g di acqua tiepida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347.4 kJ / 322.1 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 351.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1u.
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Ragù di lenticchie
1h 15min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1h 10min
Burger di quinoa e verdure
25min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1u.
Pesto di lattuga
15min
Coleslaw con Affettatutto Bimby® (TM6)
15min