
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm) (opzionale)
-
150
g di nocciole
nebo 150 g di noci sgusciate - 3 cucchiai di erbe aromatiche della Provenza secche
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 2 pizzichi di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 100 g di acqua tiepida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 322.1 kcal / 1347.4 kJ
- Protein
- 8.6 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 351.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40min
Carbonara vegetariana
30min
Penne al sedano
30min
Pane speziato
19hod.
Salsa dip di formaggio vegano
40min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1hod.
Tortilla di patate (vegana)
30min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2hod. 20min
Carbonara vegana
30min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1hod. 30min