Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm) (opzionale)
-
150
g di nocciole
nebo 150 g di noci sgusciate - 3 cucchiai di erbe aromatiche della Provenza secche
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 2 pizzichi di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 100 g di acqua tiepida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347.4 kJ / 322.1 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 351.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Burger di quinoa e verdure
25 min
Burger di barbabietola
1 Std.
Trofie al pesto (vegan)
1h 30min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1 Std.
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Feta vegan in olio aromatico
1h 10 min
Crostata salata di verdure (vegan)
1 Std. 5 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2u. 20min
Salsa dip di formaggio vegano
40 min
Pasta al pesto di cavolo nero
40 min