Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di cipolle a pezzi
- 30 g di arachidi pelate al naturale
- 1 peperoncino rosso, lungo, privato dei semi e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di acqua
- 500 g di melanzane a cubetti (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
-
100
g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
nebo 100 g di fagiolini surgelati, puliti e a metà - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di pasta di curry giallo
- 150 g di latte di cocco
- 20 g di sciroppo di agave
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e ben scolati
- 100 g di funghi champignon a fette
- coriandolo fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 811.8 mg
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Insalata tiepida di bulgur e zucca
50 min
Bruschette con verdure e funghi
24h
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45min
Babaganoush di zucca
45min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min
Melanzane piccanti e lenticchie
30min
Zucca al curry
45min
Cavolfiore tikka masala
30min
Ala hodi (Patate al curry)
40min