
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di burro
- 700 g di porro tagliato a fette (1 cm)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- pane a fette, fresco o tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 233 kcal / 978.5 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 523 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di asparagi e cocottine di uova filanti (Bimby Friend)
45min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Bisque di gamberetti con crostini
1hod.
Crema di topinambur e tartufo
55min
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Crema di asparagi verdi
50min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min