Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di burro
- 700 g di porro, tagliato a fette (1 cm)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- pane a fette, fresco o tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 978.5 kJ / 233 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 523 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2h 10min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1 Std. 10 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Risotto al tartufo
40min