Cozze e vongole in crema di porri

Cozze e vongole in crema di porri

2.0 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di burro
  • 700 g di porro tagliato a fette (1 cm)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
  • 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 3 pizzichi di pepe bianco macinato
  • pane a fette, fresco o tostato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 523 mg
Protein 18 g
Kalorie 978.5 kJ / 233 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...