Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di burro
- 700 g di porro, tagliato a fette (1 cm)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- pane a fette, fresco o tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 978.5 kJ / 233 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 523 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Cozze su crema di zucchine
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.