陳皮炒牛肉

陳皮炒牛肉

4.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    25 克
  • 味醂
    5 克
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 25 克
  • 切絲
    10 克
  • 乾辣椒 切段(約1公分)
    5 克
  • 花椒粒
    ¼ 茶匙
  • 陳皮 泡軟,切條(約0.5公分),依個人口味調整
    10 - 15 克
  • 30 克
  • 10 克
  • 取蔥綠,切段(約4公分)
    1 根
  • 烏醋
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1455 mg
Protein 54.2 g
Kalorie 2979.9 kJ / 712.8 kcal
Tuk 37.1 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 147 g
Sacharidy 48.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...