Zařízení & příslušenství
陳皮炒牛肉
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉片250 克
-
醬油25 克
-
味醂5 克
-
米酒10 克
-
太白粉¼ 茶匙
-
油25 克
-
薑 切絲10 克
-
乾辣椒 切段(約1公分)5 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
陳皮 泡軟,切條(約0.5公分),依個人口味調整10 - 15 克
-
水30 克
-
糖10 克
-
蔥 取蔥綠,切段(約4公分)1 根
-
烏醋½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1455 mg
Protein
54.2 g
Kalorie
2979.9 kJ /
712.8 kcal
Tuk
37.1 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
147 g
Sacharidy
48.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan