Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua muy fría
- ½ cucharadita de sal
Glaseado<br><br>
- 230 g de azúcar glas
- 25 g de clara de huevo
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 2 cucharadas de granillo de almendra cruda
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1704 kJ / 407 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 108.9 mg
Alternativní recepty
Pastel vasco (Gateau basque)
3ωρ. 10 λεπτ.
Pastas de té rizadas
40min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Mini quesadas con toffelate nevado
2 godz. 10 min
Crema pastelera
10 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1u.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1u.
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min