Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (punta di petto)
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 foglia di alloro secca
- 60 g di cipolla
- 30 g di sedano
- 30 g di carota, pelata
- 40 g di pane raffermo
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 30 g di pinoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di fettine di vitello sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 250 g di salsa di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1935.5 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 50.9 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 584.3 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Coniglio al vino rosso
7 godz. 10 min
Panini per hamburger
1h 45 min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Paella de marisco
1h 20min
Pepata di cozze
55min
Bucatini all'amatriciana
45min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Cacciucco
1h 20min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min