Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomatensauce
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 15 g Balsamico, hell
- 150 g Sojaflocken
- 400 g Wasser, heiß
Albóndigas
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl und mehr zum Braten
- 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 20 g Paniermehl
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Salz
-
½
TL Paprika de la Vera
nebo ½ TL Rauchsalz - ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 190 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganes "Butter Chicken"
50min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Mac and Cheese
1h
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Black Bean Pattie
30min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Vegane Lasagne
1h 50 min.
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Veganes Champignon-Masala
25min