Vegane Albóndigas
TM6 TM5

Vegane Albóndigas

4.3 (240 hodnocení)

Suroviny

Tomatensauce

  • 1 Schalotte
  • 1 Knoblauchzehe
  • 15 g Öl
  • 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
  • 1 TL Zucker
  • ½ TL Salz
  • 15 g Balsamico, hell
  • 150 g Sojaflocken
  • 400 g Wasser, heiß

Albóndigas

  • 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 2 Schalotten, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 15 g Öl und mehr zum Braten
  • 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
  • 20 g Paniermehl
  • 20 g Speisestärke
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Paprika de la Vera
    nebo ½ TL Rauchsalz
  • ½ TL Pfeffer

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1890 kJ / 451 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
33 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
12.3 g
Sodík
190 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty