Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 150 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 - 120 g de zanahoria en trozos
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 - 250 g de costillas de cerdo frescas, salpimentadas en trozos de 3x3 cm
- 100 g de calabaza en trozos
- 120 - 150 g de patata en trozos
- 1 mazorca de maíz cortada en rodajas de 2 cm
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pastilla de caldo
- 300 g de acelgas troceadas
- 600 g de agua
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1225 kJ / 293 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Trigo tierno guisado con verduras
40 Min
Lentejas guisadas
50 Min
Patatas guisadas con huevos
45 Min
Arroz con habichuelas
1 Std.
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min