![Pavo al ajillo con edamame Pavo al ajillo con edamame](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2794EFFA-83D3-47E1-852F-59253AF124C5/Derivates/112d4a3a-d54b-465e-bab3-ed911510d62f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
- 5 dientes de ajo
- 3 - 4 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de agua
- 250 g de edamame (vainas congeladas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 501.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al chimichurri
30 min
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Pilaf de arroz con pavo y puerro
30 min
Alitas de pollo con tomate, judías verdes y pasta
1 godz.
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1ч. 30 мин.
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40 мин.
Pechuga de pavo al curry
50 мин.
Filetes de ternera al vino
25min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 godz.
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 мин.
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min