Pavo al ajillo con edamame

Pavo al ajillo con edamame

4.0 78 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
  • 5 dientes de ajo
  • 3 - 4 ramas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 50 g de vino Pedro Ximénez
  • 100 g de agua
  • 250 g de edamame (vainas congeladas)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 501.7 mg
Protein 43.2 g
Kalorie 1451 kJ / 347 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 10.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...