Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
- 5 dientes de ajo
- 3 - 4 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de agua
- 250 g de edamame (vainas congeladas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 501.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles
55 Min
Pechuga de pavo al curry
50 Min
Pavo con piña
30min
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1h
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min