Pavo al ajillo con edamame

Pavo al ajillo con edamame

4.0 74 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
    650 g
  • dientes de ajo
    5
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramas
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de vino Pedro Ximénez
    50 g
  • de agua
    100 g
  • de edamame (vainas congeladas)
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 347 kcal / 1451 kJ
Protein 43.2 g
Tuk 15.4 g
Sacharidy 10.1 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sodík 501.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...