Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
- 5 dientes de ajo
- 3 - 4 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de agua
- 250 g de edamame (vainas congeladas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 501.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Pavo con piña
30min
Pavo al curry con arroz
30min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles
55 min
Filetes de ternera al vino
25 Min
Pechuga de pavo al curry
50min