
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
- 5 dientes de ajo
- 3 - 4 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de agua
- 250 g de edamame (vainas congeladas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 347 kcal / 1451 kJ
- Protein
- 43.2 g
- Tuk
- 15.4 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Sodík
- 501.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavo con piña
30min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Pez espada con anacardos
45min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4hod.
Pavo al curry con arroz
30min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1hod.
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1hod.