
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de rhubarbe coupée en dés (voir "Variante")
- 50 g de sucre roux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de noisettes décortiquées, non émondées
- 40 g de pistaches, non salées
- 250 g de ricotta
- 250 g de fromage de chèvre demi-sec type sainte-maure-de-touraine, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 190.9 kcal / 795.5 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 157.1 mg
Alternativní recepty
Minicakes salés au fromage et à la framboise
1hod.
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Bûche de la mer
13hod.
Velours d'endive à l'orange
35min
Terrine de feta au basilic
3hod.
Coulommiers comme un gâteau
12hod.
Brochettes au chorizo (Pinchitos a lo Pobre)
50min
Sauce aux figues
25min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Verrines de betterave au crabe
15min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Velouté d'endive
35min