Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 285 g de farine type 55 et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre, préalablement congelé et coupé en morceaux
- 45 g de graisse de canard (dont 30 g congelés), et un peu pour le moule
- 95 g d'eau
- 3 gousses d'ail
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de champignons déshydratés, coupés en morceaux (type trompettes-de-la-mort)
- 100 g de topinambours, coupés finement à la mandoline
- 2 œufs
- 125 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- 50 g de magrets de canard fumés, séchés
- 1 c. à soupe d'armagnac
- ciboulette fraîche, ciselée
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2459.3 kJ / 591 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 39.7 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 381.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté comtois
1h 5min
Petit salé aux lentilles
55min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Cassolette de légumes et œuf mollet
55min
Tarte croustillante au brie
50 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40 λεπτ.
Œuf cocotte en Touraine
1h
Galette fourrée jambon-champignons
40 λεπτ.
Joues de bœuf au cidre
3u. 15min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min