Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Monkfish and prawn soup
1h