Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Hollandaise sauce
15min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Baked spinach and eggs
40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Rosé and Raspberry Jelly
12sa 30 dk
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Cod with citrus butter
50min
Steamed Salmon with Courgetti
35min