Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 3 pomodori a tocchetti
- 760 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- ½ cucchiaino di semi di carvi
- 1 cucchiaio di maggiorana secca
- 1 foglia di alloro secca
- Tabasco, a piacere
- 30 g di farina tipo 00
- 200 g di peperone rosso a listarelle (1 cm)
- 200 g di peperone verde a listarelle (1 cm)
- fette di pane con la crosta, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con vitello
1 Std. 50 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 min
Zuppa di orzo e pollo
1h
Porkolt
1 godz. 10 min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 godz. 10 min
Maiale in agrodolce
45 min
Gulash tirolese
1 godz. 30 min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3h
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Gemusesuppe
40 min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min