Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 3 pomodori a tocchetti
- 760 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- ½ cucchiaino di semi di carvi
- 1 cucchiaio di maggiorana secca
- 1 foglia di alloro secca
- Tabasco, a piacere
- 30 g di farina tipo 00
- 200 g di peperone rosso a listarelle (1 cm)
- 200 g di peperone verde a listarelle (1 cm)
- fette di pane con la crosta, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulash tirolese
1h 30min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1 Std.
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Goulash ungherese
1h 45min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min