Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparazione
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi champignon a fette
- 60 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 1800 g di latte intero
- 150 g di burro a pezzi
- 180 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- 500 g di pasta secca tipo lasagne circa 20 fogli (10 cm x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1888 kJ / 451.8 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 45.2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 17.3 mg
Alternativní recepty
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2u. 20min
Quiche di spinaci e speck
2h
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Lasagne asparagi e funghi
2h
Parmigiana di melanzane
2h
Lasagne alla parmigiana
3 godz. 25 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 godz. 5 min
Lasagne funghi e salsiccia
1u. 40min