Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 300 g Porree, in Ringen
- 1 Apfel, in Stücken
- 100 g Kerne, gemischt (z. B. Salatkernmischung)
- 1 Frühlingszwiebel
- 12 Oliven, grün, abgetropft
- 100 g Cherry-Tomaten
- ¼ Bund Basilikum, abgezupft
- 3 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
100
g vegane Frischkäse-Alternative (z. B. von Simply V)
nebo 100 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker) - ¾ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 TL gekörnte Brühe - ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2026 kJ / 484 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 menit
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1j
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 min
Gefüllte Paprika mit Petersilien-Tomaten-Reis
55 Min
Schnüsch
45 Min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 min
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1j
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 Std. 45 Min
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1j
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10 min
Vegane Bolognese
50 menit