
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 100 g Möhren in Scheiben (3 mm)
- 100 g Staudensellerie in Scheiben (3 mm)
- 50 g Olivenöl
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Paprika edelsüß
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1200 g Cannellini-Bohnen abgetropft
- 4 EL Petersilie abgezupft, gehackt
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 486 kcal / 2034 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 71 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 375 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanische Harira
1hod.
Eintopf von Wintergemüsen
1hod.
Veganer Bohnen-Eintopf
13hod. 30min
Linsensuppe mit Süßkartoffeln und Nudeln
35min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Vegetarische Suppe mit Omelettestreifen
45min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1hod.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1hod. 5min