Griechische Bohnensuppe (Fasolada)

Griechische Bohnensuppe (Fasolada)

4.2 133 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Möhren in Scheiben (3 mm)
    100 g
  • Staudensellerie in Scheiben (3 mm)
    100 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Tomatenmark
    40 g
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Wasser
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Cannellini-Bohnen abgetropft
    1200 g
  • Petersilie abgezupft, gehackt
    4 EL
  • Griechischer Joghurt (10% Fett)
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 375 mg
Protein 23 g
Kalorie 2034 kJ / 486 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 16.7 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 71 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...