Kompatibilní verze
Chickpea Stew with Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
nebo 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
nebo 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 709 mg
Alternativní recepty
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min