Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Provolone a pezzi
- 8 fette di melanzana (circa 160 g)
- 3 pizzico di sale
- 300 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di origano secco
- 4 fette di prosciutto cotto (circa 100 g) a metà
- 4 - 5 foglie basilico fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmigiana di cavolfiori
1h
Peperoni ripieni di carne
1h 20 min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Cordon bleu di melanzana
1h
Pizzette di melanzane
40 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30 min
Millefoglie vegetariana
1h 30 min
Polpette con patate al forno piccanti
1h
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Melanzane ripiene
1h 30 min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min