Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce

Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce

5.0 3 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 porce

Suroviny

Omáčka
  • citrónové kůry bez chemického ošetření, bez bílé části
    5 gramů
  • čerstvé petržele jen lístky
    5 gramů
  • čerstvé bazalky jen lístky
    5 gramů
  • čerstvé pažitky nasekané
    1 svazek
  • čerstvého tymiánu jen lístky
    3 snítky
  • stroužek česneku
    1
  • červené cibule napůl
    70 gramů
  • sušených rajčat, v oleji okapaných
    50 gramů
  • citrónové šťávy (z půlky citrónu)
    20 gramů
  • hnědého cukru
    10 gramů
  • balzamikového octa
    2 čajové lžičky
  • másla na kousky
    100 gramů
  • oliv Kalamata, konzervovaných okapaných, na plátky
    50 gramů
  • nakládaných kaparů scezených
    1 polévková lžíce
  • sekaných rajčat, sterilovaných
    400 gramů
Slávky
  • čerstvých jedlých slávek
    1000 gramů
  • cherry rajčat překrojených napůl
    250 gramů
  • čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
  • piniových oříšků pražených, na ozdobu
    2 - 3 polévkové lžíce
  • bageta

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 710 kcal / 2984 kJ
Protein 67.7 g
Tuk 16.3 g
Sacharidy 21.3 g
Vláknina 5.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...