Zařízení & příslušenství
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
Omáčka
-
5 gramů citrónové kůry bez chemického ošetření, bez bílé části
-
5 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
5 gramů čerstvé bazalky jen lístky
-
1 svazek čerstvé pažitky nasekané
-
3 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 stroužek česneku
-
70 gramů červené cibule napůl
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji okapaných
-
20 gramů citrónové šťávy (z půlky citrónu)
-
10 gramů hnědého cukru
-
2 čajové lžičky balzamikového octa
-
100 gramů másla na kousky
-
50 gramů oliv Kalamata, konzervovaných okapaných, na plátky
-
1 polévková lžíce nakládaných kaparů scezených
-
400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
Slávky
-
1000 gramů čerstvých jedlých slávek
-
250 gramů cherry rajčat překrojených napůl
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
-
2 - 3 polévkové lžíce piniových oříšků pražených, na ozdobu
-
bageta
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
67.7 g
Kalorie
2984 kJ /
710 kcal
Tuk
16.3 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
21.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
45 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tabouleh s boby
50min.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Rybí guláš s krevetami
45min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Green Emotion (Zelené emoce)
15min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.