
Zařízení & příslušenství
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
Příprava 15min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
Omáčka
-
citrónové kůry bez chemického ošetření, bez bílé části5 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky5 gramů
-
čerstvé bazalky jen lístky5 gramů
-
čerstvé pažitky nasekané1 svazek
-
čerstvého tymiánu jen lístky3 snítky
-
stroužek česneku1
-
červené cibule napůl70 gramů
-
sušených rajčat, v oleji okapaných50 gramů
-
citrónové šťávy (z půlky citrónu)20 gramů
-
hnědého cukru10 gramů
-
balzamikového octa2 čajové lžičky
-
másla na kousky100 gramů
-
oliv Kalamata, konzervovaných okapaných, na plátky50 gramů
-
nakládaných kaparů scezených1 polévková lžíce
-
sekaných rajčat, sterilovaných400 gramů
Slávky
-
čerstvých jedlých slávek1000 gramů
-
cherry rajčat překrojených napůl250 gramů
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
-
piniových oříšků pražených, na ozdobu2 - 3 polévkové lžíce
-
bageta
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
710 kcal /
2984 kJ
Protein
67.7 g
Tuk
16.3 g
Sacharidy
21.3 g
Vláknina
5.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

45 minut
10 recept
Česká republika
Česká republika