Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 - 3 grani di pepe nero (volitelně)
- 480 g di zucca pulita, a pezzi (4-5 cm)
- 10 g di burro per imburrare
- 2 cucchiai di pangrattato per infarinare
- 70 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di melanzane
45min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h