
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 - 3 grani di pepe nero (volitelně)
- 480 g di zucca pulita, a pezzi (4-5 cm)
- 10 g di burro per imburrare
- 2 cucchiai di pangrattato per infarinare
- 70 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 107 kcal / 448 kJ
- Protein
- 6.4 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Flan di carote
50min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1hod. 10min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1hod. 30min
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min
Flan al cavolo viola
55min