Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 800 g di vongole, fresche e spurgate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Pappa al pomodoro
35min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1u.
Mousse di baccalà e avocado
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Mousse di baccalà
45 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1h 30 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min