Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 800 g di vongole, fresche e spurgate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1u.
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Mousse di baccalà
45min
Polpo su farinata di ceci
5 godz.
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di zucca e scampi
2h