Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di scorza di limone a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone spremuto fresco
- 40 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 500 g di zucchine
- 350 g di acqua
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati con la coda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Orata al sale
40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Gamberoni con avocado e yogurt
35min