Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di scorza di limone a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone spremuto fresco
- 40 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 500 g di zucchine
- 350 g di acqua
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati con la coda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Insalata di pesce esotica
30min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Insalata di calamari e pesche
40min
Involtini mare e monti
1 godz. 10 min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Insalata di polpo e zucchine
1h