Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di scorza di limone a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone spremuto fresco
- 40 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 500 g di zucchine
- 350 g di acqua
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati con la coda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Orata al sale
40min
Trota estiva
50min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Involtini di spada al basilico
15 min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Rotolini di zucchine e salmone
50min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min