Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ¼ cucchiaino di aceto di mele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
350
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
nebo 350 g di funghi champignon, a fette - ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di spinaci freschi
- 25 g di burro, a pezzi
-
50 - 60
g di Feta, sbriciolata
nebo 50 - 60 g di mozzarella, tritata - 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 179.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1j
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1j 25 menit
Quiche ai funghi e Fontina
1j 30 menit
Torta salata porri e bietole
1j 30 menit
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Torta di spinaci greca
1j 20 menit
Torta salata ai funghi
1j 30 menit
Quiche di spinaci e speck
2j
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Quiche alle cipolle
1j 30 menit
Quiche radicchio e speck
2j 30 menit