Strüdel salato con funghi, feta e spinaci

Strüdel salato con funghi, feta e spinaci

4.7 34 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
10 fette

Suroviny

Impasto
  • 80 g di acqua
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • ¼ cucchiaino di aceto di mele
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
    350 g di funghi champignon, a fette
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 100 g di spinaci freschi
  • 25 g di burro a pezzi
  • 50 - 60 g di Feta sbriciolata
    50 - 60 g di mozzarella, tritata
  • 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 179.9 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 630.7 kJ / 150.7 kcal
Tuk 8.9 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 14.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...