Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 80 g de pan de molde sin corteza (en trozos)
- 150 g de leche
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de carne picada mixta
- 4 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Guiso de sepia y albóndigas
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 10 g de boletus deshidratados
- 750 g de cebolla en cuartos
- 100 g de aceite de oliva
- 700 g de sepia (en trozos de 2-3 cm)
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de vino dulce
- 300 g de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideos con costilla y salchichas
50 min
Trinxat de col
1h 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Esqueixada de bacalao
15min
Ternera con setas al brandy
45 min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min
Canelones con ceps al foie
2u. 50min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2j 15 menit
Coca de Llavaneres
1h
Panellets
10h 30min