Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 80 g de pan de molde sin corteza (en trozos)
- 150 g de leche
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de carne picada mixta
- 4 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Guiso de sepia y albóndigas
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 10 g de boletus deshidratados
- 750 g de cebolla en cuartos
- 100 g de aceite de oliva
- 700 g de sepia (en trozos de 2-3 cm)
- 150 g de vino blanco seco
- 50 g de vino dulce
- 300 g de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Panellets
10hod. 30min
Coca de vidre con almendra
2 Std.
Coca de Llavaneres
1 Std.
Esqueixada de bacalao
15 Min
Trinxat de col
1h 15min
Coca de vidre con almendra
2 godz. 15 min
Coca de Sant Joan
1 Std.
Fideos con costilla y salchichas
50min