
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 el olijfolie en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 132 kcal / 550 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 81 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Değerlendirme yok
Mayonaise
5 dk
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14sa 20 dk
Geklopt eiwit
5 dk
Pavlova-toren met gemengde bessen
5sa 30 dk
Geel gekleurde eieren
55 dk
Roodbruin gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Lichtblauw gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Veen- en vlierbessen punch
Değerlendirme yok
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8sa 10 dk
Peren in rode wijn
3sa 20 dk
Cannelloni met spinazie en ricotta
1sa 30 dk