Zařízení & příslušenství
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porties
Suroviny
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
81 mg
Protein
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min.
Romige aspergesoep
25min.
Gemalen ijs
5min.
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min.
Peren in rode wijn
5hod.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min.
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Vanille yoghurt
12hod. 20min.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min.
Hollandaisesaus
15min.