Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 81 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringue spoken
12h 25min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Rode kool met appel
1h 10min
Gestoomd paaslam met groentjes
Žádné hodnocení
Borscht
50min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Sous-vide teriyaki zalm
1u. 20min
Brood van gierstmeel
2sa 35 dk
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Groene pepersaus
20min