Zařízení & příslušenství
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porties
Suroviny
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
81 mg
Protein
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bearnaisesaus
15min.
Verse kaas met walnoten en weibrood
12hod. 15min.
Karamelpoeder
1hod.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min.
Nougatine
1hod. 30min.
Honingraat
1hod. 30min.
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1hod.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1hod. 25min.
Mosterd-dillesaus
2hod. 15min.
Hollandaisesaus
15min.
Soep met zeeduivel en garnalen
1hod.
Bechamelsaus
15min.