Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 81 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartaar
30min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 godz. 15 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 godz. 5 min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Geklopt eiwit
5 分钟
Slagroom
10min