Zařízení & příslušenství
Sous-vide miso aubergine
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
4 porties
Suroviny
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
670 mg
Protein
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13hod.
Vegan jus
40min.
Ovengebakken Groentechips
1hod. 45min.
Guacamole
5min.
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1hod. 15min.
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2hod. 15min.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Žádné hodnocení
Tequila 'Refresher'
5min.
200 g ui karameliseren
40min.
Kruidenboter flatbreads
35min.
Piadina uit Emilia Romagna
15min.
BBQ-saus
20min.