Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g Wasser
- 60 g Beluga Linsen, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Hirse
- 150 g Erbsen, TK
- Minze zum Garnieren
- 1 Schalotte
- 50 g Balsamico, hell
-
20
g Kokosblütensirup
nebo 20 g Honig, flüssig - 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Hirse-Brokkoli-Salat
1 Std.
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 10 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 Std.
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Quinoa-Tabouleh
40min