Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g Wasser
- 60 g Beluga Linsen, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Hirse
- 150 g Erbsen, TK
- Minze zum Garnieren
- 1 Schalotte
- 50 g Balsamico, hell
-
20
g Kokosblütensirup
nebo 20 g Honig, flüssig - 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirse-Brokkoli-Salat
1hod.
Papaya-Linsen-Salat
25min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 10 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1hod.
Quinoa-Tabouleh
40 min