Kompatibilní verze
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
nebo 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (volitelně)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 965 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 947 mg
Alternativní recepty
Beef Stroganoff
1h
Rice with Duck
1h 5min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Meat Loaf
1 Std. 20 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Chicken Pizzaiola
50min
Beef in Stout
1h 40min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min