Kompatibilní verze
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
nebo 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (volitelně)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 965 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 947 mg
Alternativní recepty
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Beef Stroganoff
1h
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Lemon Chicken
20min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min