Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau désossés, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 2 gousses de vanille, fendues en deux
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 600 g de pommes de terre, détaillées en gros cubes
- 500 g de côtes de blette, coupées en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1331.8 kJ / 316.2 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 678.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé
45 Min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50min
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
50min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties
3h 45min
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Farfalle au porc, aux champignons et à la sauge
30 Min
Mijoté de bœuf aux carottes
1 Std.
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 Min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1 Std.
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min