Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 4 gros œufs extra-frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- du sel
- du poivre moulu
- 6 endives, coupées en fines lamelles
- 100 g de mimolette extra-vieille coupée en copeaux
- 50 g de cerneaux de noix, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1417 kJ / 341 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 Min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 Min
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40 Min
Salade d'automne au chou-fleur
1 Std. 5 Min
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45 Min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 Min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35 Min
Salade de blé, concombre, œufs durs et carottes
40 Min
Salade chaude de pommes de terre
40 Min
Poireaux façon salade Caesar
40 Min
Œufs mimosa à la courgette
25 Min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 Min