Sopa de galets rellenos de foie

Sopa de galets rellenos de foie

4.2 25 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 45min
8 raciones

Suroviny

Cocción de galets
  • de agua
    1500 g
  • de sal
    1 cucharada
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 cucharada
  • galets (aprox. 150 g)
    24 - 32
Crema de foie
  • de queso cremoso
    200 g
  • de foie mi-cuit de pato
    100 g
Caldo
  • de zanahoria en trozos
    150 g
  • de puerro (parte blanca) en rodajas
    150 g
  • de puerro (parte verde) en rodajas
    100 g
  • huesos de espinazo en salazón bien lavados
    2
  • hueso de jamón sin corteza
    1
  • muslo de pollo sin piel
    1
  • de garbanzos cocidos
    50 g
  • de agua
    1000 - 1500

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 251 kcal / 1051 kJ
Protein 14.3 g
Tuk 13.9 g
Sacharidy 17.3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sodík 252.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...