Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 252.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min
Panellets
10h 30min
Coca de Llavaneres
1h
Esqueixada de bacalao
15min
Trinxat de col
1h 15min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Sopa de navidad con galets rellenos
1h 15min
Canelones con ceps al foie
2h 50 min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 λεπτ.
Crema de alcachofas
45min