![Sopa de galets rellenos de foie Sopa de galets rellenos de foie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90feb4a3-d1f5-424a-b6bd-0876c05a9659/Derivates/165d1ffc-db98-4681-99a9-1fe406bf19b9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 252.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Escudella i carn d'olla
1h 30 min
Sopa de navidad con galets rellenos
1 godz. 15 min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Esqueixada de bacalao
15 min
Crema de hummus con mejillones
30min
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Panellets
10 godz. 30 min
Xató
15 min
Crema de alcachofas
45 min