
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 251 kcal / 1051 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 252.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panellets
10hod. 30min
Sopa de navidad con galets rellenos
1hod. 15min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Canelones con ceps al foie
2hod. 50min
Sopa fría de melón
10min
Esqueixada de bacalao
15min
Coca de recapte (Cataluña)
1hod. 15min
Albóndigas con sepia
1hod. 20min
Coca de Llavaneres
1hod.
Trinxat de col
1hod. 15min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Escudella i carn d'olla
1hod. 30min