Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 252.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideos con costilla y salchichas
50min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1 Std.
Sopa de navidad con galets rellenos
1 Std. 15 Min
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Crema de alcachofas
45min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Panellets
10sa 30 dk