
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 g di scalogno
- 10 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 25 g di vino bianco secco
- 235 g di acqua
- ½ bustina di zafferano
-
½
cucchiaino di sale + q.b.
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne - 10 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 542 kcal / 2268 kJ
- Protein
- 11.7 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 68.1 g
Alternativní recepty
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1hod.
Risotto al pomodoro
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto zafferano e luganega
40min