Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di scalogno
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 20 g di vino bianco
- 235 g di brodo di carne o vegetale (vedere consigli)
- ½ bustina di zafferano
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 24.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Risotto al pomodoro
40 Min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto al parmigiano
25 Min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto zafferano e pioppini
40 Min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1 Std.