Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 280 g di latte
- 30 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 350 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di zucchero a velo
- 30 - 50 g di gocce di cioccolato, a piacere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- 2 uova, leggermente sbattute
- pangrattato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sfinciuni
3h 30min
Piccoli coni siciliani
1 godz. 45 min
Ravioli di ricotta
1h 35 min.
Granita di mandorle e caffè con panna
6h 20min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Pane siciliano
2h 45min
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2h
Brioches siciliane
3h 15min
Brioche col tuppo
3h 30min
Sfinci siciliane
2h 30min