Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 280 g di latte
- 30 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 350 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di zucchero a velo
- 30 - 50 g di gocce di cioccolato, a piacere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- 2 uova, leggermente sbattute
- pangrattato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Brioches siciliane
3h 15min
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2h
Tetù
1 godz. 50 min
Muffolette
3h