Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza

Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza

3.0 18 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 raciones

Suroviny

  • de garbanzos secos
    200 g
  • de agua
    380 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de cúrcuma molida
    ½ cucharadita
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimienta molida
    ½ cucharadita
  • de bacalao en salazón remojado y desalado sin piel y en bastones de 2x5 cm
    500 g
  • de cebolla
    20 g
  • de pulpa de calabaza pelada y en trozos de 2-3 cm
    450 g
  • de romero fresco (solo las hojas)
    1 ramita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 302.8 kcal / 1268.3 kJ
Protein 28.3 g
Tuk 12.8 g
Sacharidy 17 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 485.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...