Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla in quarti
- 100 g di crescione, le foglie lavate
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 1 foglia di alloro secca
- 400 g di fettine di petto di pollo a listarelle
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Pollo con crema di verdure
50min
Vellutata di mais
20min
Stracciatella alla romana
30min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Frittelle di patate
45min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 Std. 25 Min
Polpettine danesi
45min
Vellutata di carote e pastinaca
50min