Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g espelta descascada
- 550 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g azeite
- 200 g queijo feta, esfarelado
- 150 g pepino cortado em cubos
- 70 g cebola roxa cortada em lâminas
- 50 g azeitonas s/ caroço
- 10 tomate-cereja cortado em metades
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2194.8 kJ / 524.3 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 884 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30min
Salada de batata com legumes fermentados
93h
Cogumelos Portobello fatiados com chimichurri de abacate
30min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Reforço energético de cúrcuma, canela e gengibre
20min
Queijo fresco com salmão e salsa
12 godz.
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35min
Omelete de claras com curgete
30min
Salada de beterraba com halloumi
15min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1h 30min