Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g espelta descascada
- 550 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g azeite
- 200 g queijo feta, esfarelado
- 150 g pepino cortado em cubos
- 70 g cebola roxa cortada em lâminas
- 50 g azeitonas s/ caroço
- 10 tomate-cereja cortado em metades
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2194.8 kJ / 524.3 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 884 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30min
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25min
Salada legumes com molho de romã
30min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35min
Salada com molho caesar vegan
40min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Salada caesar de salmão com chicória roxa
35min
Salada de camarão e pepino
20min
Salteado de cogumelos e legumes asiático
55min