Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de alho em pó
- 200 g tempeh cortado em cubos (2 cm aprox.)
- 3 pés de salsa
- 5 pés de manjericão
- 30 g cebola
- 1 dente de alho
- 1 malagueta vermelha cortada em pedaços
- 50 g azeite, mais 4 c. de sopa p/ fritar
- 80 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 80 g vinho branco
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de manjerona seca
- 1 c. sopa de caldo caseiro
- 320 g massa curta, seca (farfalle, penne, etc.)
- 2 c. sopa de pinhão cru
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3053.5 kJ / 729.8 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 77.9 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 947.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25 min
Cuscuz mediterrânico
10 min
Empadão de cogumelos e castanhas
1 godz. 35 min
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Feta vegan em azeite e ervas
1h 10 min
Tikka masala de couve-flor
30 min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35 Min
Massa com espinafres e bechamel de amêndoas
8 godz. 30 min
Bucatini de beterraba e feta
25 min