
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomaten-Aioli
- 250 g Rapsöl
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
- 1 geh. TL Tomatenmark
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 2 TL Senf
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Frikadellen
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 750 g Fisch, ganz, ausgenommen, gewaschen filetiert, (z. B. Dorade, Seelachs, Wolfsbarsch etc), trockengetupft, in Stücken (siehe Tipp)
- 3 Scheiben Toastbrot entrindet, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Pck. gemischte Kräuter, tiefgefroren (z. B. 8-Kräuter-Mischung von Iglo)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 441 kcal / 1848 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine Provençale
2hod.
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24hod.
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1hod. 40min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Gemüse-Leber-Torte
1hod. 50min
Graupen, gekocht
35min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Chowder
45min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1hod. 10min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min