Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomaten-Aioli
- 250 g Rapsöl
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Tomaten, getrocknet, in Öl, abgetropft
- 1 geh. TL Tomatenmark
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 2 TL Senf
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Frikadellen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 750 g Fisch, ganz, ausgenommen, gewaschen, filetiert, (z. B. Dorade, Seelachs, Wolfsbarsch etc), trockengetupft, in Stücken (siehe Tipp)
- 3 Scheiben Toastbrot, entrindet, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Pck. gemischte Kräuter, tiefgefroren (z. B. 8-Kräuter-Mischung von Iglo)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1848 kJ / 441 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Crêpes-Torte
1h 15min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2j
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1h 10min
Lachsfrikadellchen mit süß-saurem Gurkengemüse
50min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30min
Ucha - Fischsuppe
50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Pintxo Donosti
5min