
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Emmentaler in Stücken
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 125 g Speckwürfel
- 200 g Crème fraîche
- 70 g Butter weich, in Stücken
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- ½ Bund Frühlingszwiebeln in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 352 kcal / 1474 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Choron
20min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30min
Sauce Soubise
30min
Landjäger-Pfannkuchen
40min
Oeuf Cocotte
30min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1hod.
Béchamelkartoffeln
50min
Murmel-Eintopf
40min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min
Salzschneidebohnen
45min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min
Königsberger Eintopf
45min