Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 125 g Speckwürfel
- 200 g Crème fraîche
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- ½ Bund Frühlingszwiebeln, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1474 kJ / 352 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Königsberger Eintopf
45min
Kartoffelsalat mit Birnen-Bohnen und Speck
2h 30min
Bauernpfannkuchen
30min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2u.
Bavarian Wrap
10 Min
Holländische Käse-Eier
40min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Landjäger-Pfannkuchen
40min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30min
Deftiger Westernsalat
1h