Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3718 kJ / 889 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 64 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 2099 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20 Min
Grünes Burger-Relish
40 Min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 godz.
Kantonesischer Garnelen-Reis
50min
Croque Monsieur
20 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1 Std.
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 godz. 25 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Knoblauchbutter
5 Min