Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3718 kJ / 889 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 64 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 2099 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 godz.
Kartoffelrösti
40 min
Croque Monsieur
20min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Västerbotten Quiche
1h 30min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 Std.
Käsemuffins mit Chilisauce und Himbeer-Konfitüre
2j
Garnelenbällchen mit Glasnudelsalat
1 godz.
Parmesan-Pasta
30min
Zwiebel-Hefe-Taler
1j 50 menit