
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère in Stücken
- 400 g Appenzeller in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 889 kcal / 3718 kJ
- Protein
- 57 g
- Tuk
- 64 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Sodík
- 2099 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6hod. 15min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Bitterballen
3hod. 45min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1hod. 40min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Cheese Fries
45min
Cheese-Makkaroni
30min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Parmesan-Pasta
30min
Dattel-Speck-Dip
30min