Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3718 kJ / 889 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 64 g
- Nasycený tuk
- 38 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 2099 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20 min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6 Std. 15 Min
Cheese-Makkaroni
30min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Speckwaffeln mit Kräuterbutter
45min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Croque Monsieur
20 min
Cheese Fries
45min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1h 30min