Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Kalbsfilet, vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 50 g Mehl
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 3 Eier
- 40 g Butter
- 60 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Risotto Milanese
35min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Garnelencocktail
30 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Risotto milanese
35min
Filet Wellington mit Maronen
1u.
Filet Wellington
1h 45min
Risotto alla Milanese
35min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1u.
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Züri-Gschnätzlets
50min