Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Kalbsfilet, vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 50 g Mehl
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 3 Eier
- 40 g Butter
- 60 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Filet Wellington
1h 45 min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13u.
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min
Risotto alla Milanese
35 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Sauce Tatare
15min