Zařízení & příslušenství
Piccata Milanese
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 Portionen
Suroviny
-
Kalbsfilet vom Metzger in ca. 24 dünne Scheiben geschnitten500 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Mehl50 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Eier3
-
Butter40 g
-
Olivenöl60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
21 g
Kalorie
952 kJ /
227 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Viva l'Italia
75 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Ossobuco sous-vide
13 h
Rib Eye mit Béarnaise
1 h 50 min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 h 10 min
Risotto milanese
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Kalbsragout mit Erbsen
1 h 15 min
Filet Wellington
1 h 45 min
Ossobuco
1 h 20 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 h 30 min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 h 20 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 h 40 min
Züri-Gschnätzlets
50 min