Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat

Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat

4.3 6 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 16hod. 45min.
4 Portionen

Suroviny

Sous-vide Rindswangerl
  • Rindswangerl in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
    700 - 800 g
  • Bier naturtrüb
    400 g
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Stangensellerie in Stücken (3 cm)
    60 g
  • Karotten in Stücken (3 cm)
    50 g
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Wasser
    1500 g
  • Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
    30 g
Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Blattspinat, frisch
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (1 cm)
    1000 g
  • Wasser
    280 g
    280 g Milch
  • Dijonsenf
    1 EL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Muskat, gemahlen
    1 - 2 Prisen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1155 mg
Protein 44 g
Kalorie 2742 kJ / 653 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...