Kompatibilní verze
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide Rindswangerl
- 700 - 800 g Rindswangerl, in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
- 400 g Bier, naturtrüb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
-
280
g Wasser
nebo 280 g Milch - 1 EL Dijonsenf
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2742 kJ / 653 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1155 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2j 30 menit
Geröstete Leber
30 min
Coq au vin
3sa
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2j 30 menit
Blunzenpackerl
50 menit
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1j
Eier in Dijonnaise
35 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50 menit
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Boef Stroganoff
50 menit
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min