Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di spalla di agnello, senza ossa, (3-4 cm), leggermente infarinati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di vino bianco secco
-
300
g di brodo di carne
nebo 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 300 g di patate, pelate e a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 Std. 30 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Agnello al vino
40min
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min