Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di spalla di agnello, senza ossa, (3-4 cm), leggermente infarinati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di vino bianco secco
-
300
g di brodo di carne
nebo 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 300 g di patate, pelate e a cubetti (2-3 cm)
- 100 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 menit
Pollo alla romana
1h 10 min
Agnello al vino
40 min
Pollo alla cacciatora
50 menit
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1j 20 menit
Stufato di agnello
2j
Agnello in umido
1j 20 menit
Coniglio stufato
1h 10 min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 Min
Spezzatino di manzo alla catalana
2j