Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo rigatoni (cottura 12 minuti)
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2686 kJ / 642 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Pasta pasticciata
2 Std.
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne alla bolognese
2 Std. 15 Min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Pasta al forno veloce
45min
Lasagne alla bolognese
3ωρ.