Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo rigatoni (cottura 12 minuti)
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2686 kJ / 642 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Tagliolini stracciatella e speck
1 Std. 5 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30 min
Lasagne all'amatriciana
2u.
Lasagne classiche
2u.
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30 min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1u. 45min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Lasagne alla bolognese
3h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1u.
Gnocchi alla sorrentina
1h 25min
Pasta al forno veloce
45 min