Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di finocchietto selvatico, lavato ed asciugato
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
nebo 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di pasta fresca tipo orecchiette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2306 kJ / 51 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Rigatoni affumicati
25 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Tagliolini alla molisana
1 godz. 30 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 godz. 30 min