Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives
- 50 g de parmesan, en morceaux de 2 cm
- 3 œufs
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 2 boules de mozzarella, coupées en fines tranches
- 24 tomates cerise, coupées en deux
- 100 g de pancetta en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 406 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette au jambon
1h
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min
Soupe d'alpage
40min
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Gratin au lard
2 godz. 25 min