Gratin d'endives à l'italienne

Gratin d'endives à l'italienne

4.3 234 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 1000 g d'endives
  • 50 g de parmesan en morceaux de 2 cm
  • 3 œufs
  • 150 g de lait
  • 100 g de crème liquide entière
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 boules de mozzarella coupées en fines tranches
  • 24 tomates cerise coupées en deux
  • 100 g de pancetta en tranches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23 g
Kalorie 1693 kJ / 406 kcal
Tuk 30 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...