Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives
- 50 g de parmesan, en morceaux de 2 cm
- 3 œufs
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 2 boules de mozzarella, coupées en fines tranches
- 24 tomates cerise, coupées en deux
- 100 g de pancetta en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 406 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Gratin au lard
2h 25min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30 min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1h 5min
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h