
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives
- 50 g de parmesan en morceaux de 2 cm
- 3 œufs
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 2 boules de mozzarella coupées en fines tranches
- 24 tomates cerise coupées en deux
- 100 g de pancetta en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 406 kcal / 1693 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin d'aubergines et de tomates
2hod. 30min
Soufflé aux endives et parmesan
1hod. 20min
Courgette au jambon
1hod.
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
1hod. 20min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1hod.
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1hod.
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Quiche à l'endive et au lard
1hod. 15min
Endives au jambon gratinées au comté
13hod.
Gratin de chou-fleur et chorizo
1hod.
Quiche endive, moutarde et camembert
1hod. 30min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min