Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde

Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde

4.5 120 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 10 g de persil frais
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de moutarde
  • 1 jus de citron (30 g env.)
  • 10 pincées de sel
  • 10 pincées de poivre moulu
  • 500 g de carottes coupées en morceaux
  • 350 g de fenouil coupés en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 8 dos de cabillaud (env. 1000 g de cabillaud)
  • 250 g de riz basmati
  • 5 g de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1461.7 mg
Protein 43.5 g
Kalorie 2680.7 kJ / 640 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 82.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...