Kompatibilní verze
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de persil frais
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de moutarde
- 1 jus de citron (30 g env.)
- 10 pincées de sel
- 10 pincées de poivre moulu
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 350 g de fenouil, coupés en morceaux
- 1000 g d'eau
- 8 dos de cabillaud (env. 1000 g de cabillaud)
- 250 g de riz basmati
- 5 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2680.7 kJ / 640 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1461.7 mg
Alternativní recepty
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Merlan aux poireaux
30min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40min
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30min
Poisson vapeur, riz et légumes sauce au curry
40min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Blanquette de cabillaud
55min
Papillotes de saumon, courgettes et riz
40min
Filet de poisson aux légumes d'été et couscous
50min